تاریخ انتشار : دوشنبه 19 شهریور 1403 - 13:43
کد خبر : 7444

دختر محجبه دهه هفتادی با ۱۲ اختراع؛

آزادی عمل و پیشرفت دختران مقید به ارزش‌های دینی بیشتر است/ امید به توسعه گردشگری با ورود نخبه‌های ارزشی

آزادی عمل و پیشرفت دختران مقید به ارزش‌های دینی بیشتر است/ امید به توسعه گردشگری با ورود نخبه‌های ارزشی
دختر نخبه دهه هفتادی با ثبت ۱۲ اختراع گفت: فرصت و ظرفیت خوبی برای پیشرفت دختران در جمهوری اسلامی وجود دارد و دخترانی مقید به ارزش‌های اسلامی با حجاب؛ آزادی عمل بیشتری برای کار، فعالیت و پیشرفت در جامعه دارند و مزاحمت‌های اجتماعی کمتری دارند.

به گزارش پایگاه خبری تمدن یزد، فاطمه السادات آیتیان یکی از دانشجویان موفق و مخترع یزدی است که معتقد است زنان در جمهوری اسلامی فرصت‌های بسیار زیادی برای پیشرفت دارند و دختران و بانوان ما می‌توانند با تلاش و پشتکار برای خود و جامعه افتخار آفرین و اثرگذار باشند.

 

فاطمه‌السادات آیتیان، کارشناس روابط عمومی پارک علم و فناوری مشغول و نخبه استان یزد در قالب رویداد رسانه‌ای «طنین» اظهار کرد: متولد سال ۱۳۷۶ بوده و مدرک کارشناس ارشد مدیریت آموزشی از دانشگاه علامه طباطبایی دارم و به واسطه موفقیت تحصیلی از طریق سهمیه استعداد درخشان به دوره ارشد و دکترا راه یافته است اما به دلیل اولویت خود در امر اشتغال در دوره دکترا شرکت نکردم.

 

وی با بیان اینکه اگر به گذشته باز می‌گشتم برخی اولویت‌ها را جا به جا می‌کردم تشریح کرد: از سال ۹۴ تا ۱۴۰۰ در دانشگاه رتبه یک بودم و بهتر بود دوره دکترا را نیز می‌گذراندم، خوشبختانه با این طرز تفکر که باید هر روز بهتر از دیروز باشم و از فرصت و ظرفیتی که خداوند در اختیارم قرار داده است به نحو احسن استفاده کنم در کنار تحصیل زبان کره‌ای و انگلیسی را آموختم، البته بخشی را به جهت علاقه خود خوان پیش بردم و بخشی دیگر را در سفارت کره آموزش دیدم، به واسطه ورود به مالکیت فکری در مجموعه بنیاد نخبگان خودم نیز توانستم ۱۲ اختراع ثبت کنم و اکنون به عنوان کارشناس روابط عمومی در پارک علم و فناوری مشغول به کار هستم.

 

دختر موفق دهه هفتادی تصریح کرد: بیشتر اختراعات ما در بخش تولیدات مرتبط با گیاه و تولید محصولات ارگانیک بود، تا تولیدکنندگان محصولات غذایی از محصولات ارگانیک و گیاهی در زمینه طیور به جای استفاده از مواد شیمیایی استفاده ببرند و استفاده از واکسن را به حداقل برسانند.

 

آیتیان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه فرزند آخر خانواده است گفت: از بچگی بسیار پرسشگر و کنجکاو بودم دوست داشتم بدانم اولین کامپیوترها چگونه ساخته شدند، در مقطع دبیرستان فقط وارد مدرسه نمونه دولتی شدم، هر چند اوایل هدفم تحصیل در رشته روانشناسی بود اما در رشته مدیریت آموزشی پذیرفته شدم هر چند هیچ گونه برنامه‌ریزی اما با توکل و اعتماد به تلاش کردم و نتیجه گرفتم.

 

وی با بیان اینکه پیشنهاداتی برای کار در خارج داشتم گفت: معتقد هستم وقتی در یک دانشگاه دولتی تحصیل داشتم و با هزینه و پول همین مردم درس خواندم باید در همین کشور برای خدمت حضور داشته باشم.

 

دختر مخترع یزدی با بیان اینکه هیچ وقت دوست نداشتم درس خوان صفر باشم یا فارغ‌التحصیلی که از جامعه بی‌خبر باشم و وارد کار نشده باشم، گفت: هدف و چشم‌انداز بعدی من این است که با نظر گرفتن اولویت‌های زندگی به ادامه تحصیل نیز بپردازم و در آینده دوست دارم در حوزه گردشگری وارد محیط کار و کسب تجربه شوم و جذب توریست کره‌ای داشته باشم.

 

آیتیان افزود: در دوره کارشناسی به هیچ عنوان به ازدواج فکر نمی‌کردم، در دوره کارشناسی ارشد نظرم اینگونه نبود و فک می‌کردم تضادی با ادامه تحصیل ندارم و اگر مورد خوبی پیدا شده بود ازدواج کرده بودم به نظرم حتی برای تحصیل نیز شرایط بهتری فراهم می‌شد. نمونه‌هایی دیدم که همسران مشوق‌های خوبی برای پیشرفت زنان‌شان بودند و حتی دانشجویان متأهل مستقل‌تر می‌شوند، البته شریک زندگی بسیار مهم است زیرا زندگی مشترک سختی‌ها، نقش‌ها و وظایف خاص خود را دارد و تحمل شرایط سخت تحصیل با همراهی خوب همسر می‌تواند شرایط بهتری را فراهم کند، در این خصوص نظر خانواده این نبود و مطرح می‌کردند که دکترا را بگیرم و بعد به ازدواج و تشکیل خانواده بپردازم.

 

وی گفت: از مسیری که تاکنون طی کردم ناراضی نیستم اما به خودم می‌گویم شاید بهتر بود در اولویت‌ها تجدید نظر می‌کردم، چون برخی اولویت‌های زندگی را از دست دادم، شاید بهتر بود جنبه کاری را کاهش می‌دادم و فرصت استعداد درخشان را از دست نداده بودم.

 

کارشناس روابط عمومی پارک علم و فناوری استان یزد در خصوص فرصت خوب زنان ایران برای پیشرفت ادامه داد: آشنایی با جهان غرب ندارم اما در ایران نگاه بازی برای پیشرفت زنان وجود دارد، البته گاهاً مثل همه جای دنیا این امر وجود دارد که نگاه زنانه و مردانه وجود دارد و برخی با زیرآب زنی قصد توقف پیشرفت زنان را دارند.

 

آیتیان تصریح کرد: اینکه بیان شود به واسطه زن بودن موقعیت کاری نیست اشتباه است، واقعاً فرصت رشد، پیشرفت و تحصیل وجود دارد، شاید بعضاً ذات برخی رشته‌ها برای زنان سخت باشد.

 

وی ادامه داد: آنچه که من حس کردم و تجربه داشتم کار و فعالیت در جامعه با حفظ ارزش‌های اسلامی، حجاب و پوشش مناسب راحتر است، تجربه کردم که زنانی که مقیدتر هستند در موقعیت کاری آزادی عمل بیشتری دارند، دخترانی که مقداری آزادی‌هایی در پوشش و سبک غربی دارند تمرکزشان روی پیشرفت علمی‌شان کمتر است، مزاحمت‌های محیطی بیشتری دارند، موقع صحبت با دیگران به ظاهرشان توجه بیشتری وجود دارد.

 

نخبه یزدی خطاب به جوانان و دختران هم سن خود بیان کرد: به عنوان مثال وقتی یک دختر با پوشش عادی و مناسب با استاد در حال صحبت است، بیشتر به ذهن و سخنش توجه می‌شود تا دختری که بیشتر حواس‌ها به سمت لاک، رژ لب، عطر و … او جلب می‌شود این را در موقعیت‌ها جامعه و در سطح شهر نیز بیشتر دیدم، واقعیت این است که دختران محجبه امنیت بیشتری دارند.

 

به گزارش ایمنا، رویداد طنین با هدف معرفی چهره زن مسلمان ایرانی و الگوی سوم زن مسلمان برگزار شده است و قصد دارد با معرفی بانوان موفق جامعه؛ هویت زن را در جامعه احیا کرده و نقش آفرینی زنان در پیشرفت کشور را آشکار کند.

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

بیمه پاسارگاد/ نمایندگی میرجلیلی  صرفه جویی فروش محصولات ترمه یزد فروش محصولات ترمه یزد خرید و فروش انواع محصولات ترمه

فرهنگی

اخبار سیاسی