احیای ۳۴ واحد راکد صنعتی با ۷۱۵ میلیارد ریال تسهیلات/ صندوق کارآفرینی امید برترین صندوق کشور در امر پرداخت تسهیلات
به گزارش پایگاه خبری تمدن یزد، سیدعباس امامی در نشست با خبرنگاران استان یزد با بیان اینکه خبرنگاری شغل حساس و شریفی است و گاها دسترسی به منابع اطلاعاتی به سختی امکان پذیر است اظهار کرد: کار در این حوزه با توجه به مشقتهای فراوان و مزد کم آن نیاز به اخلاص دارد و در امر شفافیت عملکرد دولتها وظیفه سنگینی دارند.
وی با تشریح سازوکار راهاندازی و نحوه فعالیت این مجموعه اظهار کرد: صندوق کارآفرینی امید با هدف حمایت از فرصتهای شغلی در دولت هاشمی رفسنجانی ایجاد شد و خدمات محدودی داشت، این مجموعه در دولت احمدی نژاد گسترش یافت و به نام صندوق مهر امام رضا به فعالیت پرداخت.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان یزد افزود: در دولت یازدهم و دوازدهم این صندوق را کارآفرینی امید نامیدند تا در راستای حمایت از اشتغال جوانان با پرداخت تسهیلات امید به اشتغال ایجاد شود.
امامی گفت: تسهیلات متنوعی در راستای قانون تبصره ۱۸ به صورت قرضالحسنه چهار درصد و تسهیلات ارزان قیمت ۱۰ تا ۱۴ درصد اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: تاکنون با تعدادی از ادارات و مجموعههای دولتی استان اعم از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، شهرسازی، کمیته امداد و بهزیستی نیز تفاهم نامه منعقد شده است تا در راستای حمایت از کسب و کارها تسهیلات اختصاص یابد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان یزد تصریح کرد: کمکهای فنی و اعتباری استان با همکاری دستگاههای ذیربط و با همکاری ادارات میراث فرهنگی و اداره کل ارشاد اسلامی با هم افزایی منابع به ایجاد و توسعه اشتغال پرداخت شده است.
امامی افزود: در طی مدت سه سال گذشته دولت سیزدهم بالغ بر ۵ هزار و ۲۳۳ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی پرداخت شده است، تسهیلات پرداختی شامل ۵۷۸۷ فقره بوده و برای ۴۷۵۷ نفر اشتغال ایجاد شده است.
وی ادامه داد: این صندوق در دهه ۹۰ تا ۹۹ چهار هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده و برای ۳۶۴۸ نفر اشتغالزایی صورت گرفت که ۳۱ هزار و ۲۴۸ فقره تسهیلات اشتغال زایی پرداخت شد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان یزد تصریح کرد: در این دولت سیزدهم نهضت احیای واکدهای راکد و نیمه فعال و تقویبت واحدهای فعال کلید خورد و ۳۴ واحد احیا شدند و به عرصه تولید و رونق مجدد بازگشتند.
امامی از طرحهای حمایتی ویژه روستایی حمایت ویژه از اشتغال روستایی رقم خورد، ۷۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شد، علاوه بر این ۳۰۰ میلیارد دیگر پروژه آمادگی جذب داشتیم که منابع ان وجود نداشت.
وی به به طرح هر روستا یک محصول اشاره کرد و گفت: تمام مراحل از تولید تا عرضه محصول اجرا شد، طرح روستای بدون بیکار، طرح صندوق خرد محلی و … منحصرا در روستاها انجام شد و بیش از ۸۰۰ میلیون تومان در این طرحها کمک هزینه تسهیلات داده شد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان یزد تاکنون از صنایع متعددی از جمله سفال و سرامیک، زیلو، گیوه،نان خشک، زیورآلات سنتی و … حمایت شده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰