افزایش ۱۰ درصدی سطح زیر کشت زعفران در شهرستان تفت
به گزارش پایگاه خبری تمدن یزد، حسن بنی اسدی عملیات برداشت زعفران از سطح ۸۸هکتار از مزارع کشاورزی این شهرستان آغاز شده است وپیش بینی میکنیم ازاین میزان سطح ۳۵۵ کیلو گرم زعفران خشک تولید شود.
وی بابیان افزایش ده درصدی سطح زیر کشت زعفران در سال جاری افزود: از جمله دلایلی که سبب میشود زعفران شهرستان تفت عطر و طعم بسیار خوبی داشته باشد، شرایط اقلیمی مناسب، کیفیت خاک مطلوب، چیدن گلهای آن هنگام صبح است که باعث عطرو طعم خاص زعفران این منطقه شده است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان تفت بیان کرد: عمده تولیدات زعفران شهرستان تفت از مناطق دره سیر علی آباد، نصرآباد و.. است که به بازارهای داخل استان صادر میشود.
بنیاسدی تصریح کرد: بر اساس سند اصلاح الگوی کشت، زعفران در شهرستان تفت یکی از محصولات مورد توجه در سبد الگوی کشت به دلیل کم آببر بودن و اقتصاد خوب قرار گرفته است که توجه ویژهای به این محصول داریم و امیدواریم در سالهای آینده سطح زیر کشت افزایش یابد.
وی با بیان اینکه کاشت زعفران معمولاً در شهریور ماه آغاز و تا اواسط مهر ماه ادامه دارد گفت: خنک شدن هوا در اواخر مهرماه و اوایل آبان ماه آبیاری زعفران شروع میشود که ظهور گلها و برداشت در اوایل آبان ماه آغاز و تا نیمه آذر ماه ادامه خواهد داشت.
به گزارش ایمنا، از زعفران به عنوان طعم دهنده مواد غذایی، آرام بخش و به عنوان یک ماده نشاط آور محسوب شده و از گیاه زعفران در صنایع رنگرزی، داروسازی، طب سنتی، صنایع غذایی، شیرینی، بستنی سازی، تولید عرقیات، اسانس، عطرسازی و آرایشی و بهداشتی استفاده میشود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰