برداشت بالغ بر ۴ هزار کیلوگرم زعفران از مزارع استان یزد
به گزارش پایگاه خبری تمدن یزد، محمد علی حاتمی زاده ضمن بیان اینکه برداشت زعفران از دهه اول آبان آغاز شده و تا اواسط آذر ماه ادامه دارد ؛ اظهار کرد: در راستای حفظ کیفیت زعفران توصیه می شود کشاورزان برداشت گل ها را صبح زود و با رعایت نکات بهداشتی انجام دهند.
وی افزود: با توجه به شرایط اب و هوایی و رطوبت زیاد پیشنهاد می شود برای تولید محصول مرغوب، باکیفیت بالا تا آن جا که ممکن است کشاورزان از هیتر برای خشک کردن گل های زعفران استفاده کنند تا ارزش صادراتی پیدا کرده و قیمت ان افزایش یابد .
به گفته این مقام مسئول برای بهبود عملکرد محصول زعفران آموزش های لازم و ترویجی در خصوص تغذیه ی مزارع زعفران برگزار شد تا کشاورزان با اصول کاشت،داشت و برداشت بیشتر آشنا شوند .
لازم به ذکر است زعفران یک گیاه دارویی معطر، مفید و دارای طعم فوق العاده مطبوعی است و دارای خاصیت نشاط آوری، ضد افسردگی و ضدسرطان بوده و اثربخشی آن در این خصوص به اثبات رسیده است.
حاتمی زاده در پایان خاطر نشان کرد : متوسط عملکرد این محصول در استان یزد ۵ تا ۵/۵ کیلو کلاله خشک در هر هکتار است و در سال جاری حدود ۴هزار کیلو زعفران از سطح ۷۵۰ هکتار از مزارع بارور استان برداشت می شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰