مدیرمسئول پایگاه خبری تمدن یزد؛ محدثه میرجلیلی
بررسی افزایش و پایداری گوشت مرغ در قرارگاه امنیت غذایی
به گزارش پایگاه خبری تمدن یزد، جلسه قرارگاه امنیت غذایی صبح امروز چهارشنبه مورخ ۱۱ مردادماه ۱۴۰۲ بصورت وبیناری با حضور محمد علی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی، محمدعلی حاتمی زاده سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان، معاون تولیدات دامی ، مدیر توسعه بازرگانی و مدیر روابط عمومی سازمان، مدیرکل پشتیبانی امور دام و مدیرکل دامپزشکی و اتحادیه مرغداران برگزار شد.
این نشست وبیناری با هدف مورد بررسی قرار دادن آخرین وضعیت جوجهریزی استانها و نیز تنظیم بازار مرغ تشکیل شد.
محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی ضمن تاکید بر لزوم دستیابی به تولید و امنیت غذایی پایدار تحقق این موضوع را مدیریت و رشد جوجه ریزی دانست.
وی در ادامه افزود بنده خواستارم جلسات قرارگاه امنیت غذایی برای موضوعات دیگر از جمله سبزی و صیفی ،شیلات و آبزیان ، غلات و سایر محصولات کشاورزی برگزار تا از آن ها برنامه تحولی اجرایی برای رفع معضلات ، پایداری و افزایش تولید حاصل شود.
نیکبخت به روسای سازمان های جهاد کشاورزی تمامی استان ها دستور داد:باید در کف میدان تولید در ارتباط مستقیم با تولیدکنندگان باشند.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان نیز ضمن ارائه مسائل و مشکلات جوجه ریزی استان از قبیل حمل سریعتر کنجاله سویای بخش خصوصی ، ورود اداره پشتیبانی اموردام کشور به موضوع خرید مرغ مازاد با قیمت متعارف تاکید نمود.
محمد علی حاتمی زاده با اشاره به آخرین وضعیت جوجهریزی استان اظهار کرد: هماهنگیهای لازم برای تنظیم بازار و افزایش پایداری گوشت مرغ در دست اقدام ،پیگیری و اجرایی شدن است.
وی در پایان اعلام کرد :در تیرماه استان یزد با جوجه ریزی ۳ملیون و ۱۷۸ هزارو ۹۰۰ قطعه با تحقق ۹۵ درصدی رتبه ۹ کشور را به خود اختصاص داده است. برنامه جوجه ریزی در مردادماه ۳ میلیون و ۳۲۸ هزار قطعه پیش بینی شده که تا به امروز تعداد ۷۵۵ هزار قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰