سومین همایش ملی علمی بانوی هزاره اسلام در یزد
به گزارش پایگاه خبری تمدن یزد، منصوره شاکری _چهارشنبه نهم آبان_ در نشست با خبرنگاران استان در نشست خبری سومین همایش بانوی هزاره اسلام در یزد اظهار کرد: متأسفانه زن و خانوادهها مورد هجمههایی زیادی از سوی دشمنان قرار گرفته است، در دهههای اخیر برخی مشکلات برای زنان جامعه ایجاد شد، که به واسطه این بود که ما به درستی اهدافی از ابتدای انقلاب بنا شده بود را پیگیری و دنبال نکردهایم.
وی افزود: در سال ۹۸ جشنواره بانو هزاره اسلام با محوریت شخصیت حضرت خدیجه (س) آغاز شد تا در حوزه بانوان و زنان جامعه کارهای دقیقی و بزرگی اجرا شود، در مدت ۲۰ روز این جشنواره هنری ادبی طراحی شد، متأسفانه هیچ گونه سرود، رمان، مقاله یا مطلب فاخری وجود نداشت و همه اینها ضرورت پرداخت به موضوع را آشکار کرد.
مدیر دفتر مطالعات اسلامی زنان در استان یزد بیان کرد: اهمیت کار در حوزه بانوان و حضرت خدیجه (س) را بعد از جشنواره نخستین به مرور شناسایی شد و خلاهایی موجود نیز در حوزه بانوان و معرفی درست حضرت خدیجه (س) شناخته شد.
شاکری تصریح کرد: تماسهایی نیز در سطح ملی، از سوی مسئولان کشور و علما دریافت کردیم تا رویداد بانوی هزاره اسلام به صورت ملی برگزار شود، به مرور سایر ارگانها پای کار آمدند و با همکاری هم این فعالیت دنبال شد.
وی خاطرنشان کرد: در دومین جشنواره بخش علمی را به رویداد اضافه کردیم چرا که کمبود محتوا به شدت احساس میشد و جعلیات زیادی در تاریخ در رابطه به حضرت خدیجه (س) وجود داشت.
مدیر مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام حسین “علیهالسلام” بیان کرد: مراکز علمی پای کار آمدند و تولید مقالات آغاز شد با علمای مطرح کشوری مذاکره صورت گرفت و همه اعتراف به این کردند که باید در حوزه اول بانو بزرگ اسلام کار کرد.
شاکری گفت: ۱۲ هوش از حضرت خدیجه استخراج شده است از جمله هوش اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، هوش هیجانی و … تا در هر مورد شخصیت ایشان آشکار شود، به پیشنهاد صدا و سیمای تهران نیز تولیدات علمی به خصوص رمانها را تهران به صورت رایگان به انیمیشن تبدیل میکند.
وی با بیان اینکه اسناد معتبر نشان میدهد که ین حضرت خدیجه (س) در زمان ازدواج با پیامبر ۲۵ تا ۲۷ سال بوده است و ایشان یک دختر بودند که همسر پیامبر شدند تاییده گرفته است گفت: در رابطه با حضرت خدیجه جعلیات زیادی وجود دارد که نمیتوان به راحتی فیلم ساخت و باید در رابطه با مطالب تاییدیه علما گرفت شود.
مدیر دفتر مطالعات اسلامی زنان در استان یزد بیان کرد: به مرور تعداد آثار ارسال شده به همایش افزایش یافت و تصمیم گرفتیم یک سال بخش هنری و یک سال بخش علمی همایش را اجرا کنید و در سه بخش عمومی، اختصاصی و ویژه جشنواره تعریف شد.
شاکری از تدوین و طراحی اطلس حضرت خدیجه (س) در آینده نزدیک خبر داد و گفت: طبق بررسی صورت گرفته هیچ گونه اطلسی از حضرت وجود ندارد و شبیه به این کار انجام نشده است البته بعد از رونمایی مشخص میشود که نمونهای در جهان اسلام از آن وجود دارد یا خیر.
وی در ادامه با اشاره به اینکه از سال ۱۴۰۰ ثبت مقالات در سایتهای معتبر مقالات تأیید شده و به چاپ میرسد گفت: در حال حاضر مجموعه علمی CIVILICA، و SID, ISC و پایگاه استنادی جهان اسلام چاپ آثار را انجام میدهند.
به گزارش ایمنا، آثار این جشنواره هم اکنون در حال داوری بوده و اختتامیه آن ۱۵ آبان ماه برگزار میشود، از جمله محورهای این جشنواره برای تولید آثار، الگوی شاخص زنان در ابعاد فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی، نقش و جایگاه حضرت خدیجه (س) در پیشرفت اسلام است
همچنین در بخش عمومی، راهکارهای دستیابی به الگوی سومزن مسلمان با تأکید بر دیدگاه مقام معظم رهبری، چالشها و راهکارهای تبیین مفهوم مادری و همسری در الگوی سوم زن، لزوم و اهمیت ازدواج اسلامی، جالشهای زنان کارآفرین و راهکارهای موفقیت در امور اقتصادی و واکاوی نقش شبکههای اجتماعی از دیگر محورهای بوده است.
اتاق خبر صبا – نستوه – ویرایش خبرگزاری – نسخه ۷.۴.۷، ساخت ۲۰۲۳۰۷۰۱.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰