صعود ۹ پله ای استان یزد در فضای کسب و کار
به گزارش پایگاه خبری تمدن یزد، علیرغم تاثیر پذیری بخش های اقتصادی استان از نوسانات نرخ ارز و تورم که در تهران رقم می خورد و محدودیت های تعریف شده در حوزه برق (در حین تابستان) و گاز (در پیک زمستانه) محیط کسب و کار استان یزد بهتر از میانگین کشوری است و روند رو به رشد خود را ادامه می دهد. این در حالی است که تاثیر منفی اعمال محدودیت های تامین برق و گاز که توسط دیسپانچینگ های ملی صورت می گیرد در استان های مولدی مانند یزد که بالای ۸۰ درصد از برق و گاز مصرفی خود را صرف تولید می کنند، به مراتب بیشتر از استان هایی است که مصرف گرا بوده و مصارف عمومی آنها بیشتر از مصارف تولیدی است.
بررسی گزارش ارزیابی استان در وضعیت محیط کسب و کار نشان می دهد وضعیت استان یزد در ۲۰ مولفه از ۲۷ مولفه مورد ارزیابی، جایگاه مناسب تری را نسبت به میانگین کشوری دارد.
بر اساس این گزارش که توسط اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران منتشر می گردد، استان یزد جزو ۵ استانی بوده است که بهبود فصلی در فضای کسب و کار داشته و رتبه استان در بین استان های کشور در فصل پاییز، در حالی رتبه ششم می باشد که فاصله آن با بهترین عملکرد به صورت مطلق تنها ۷ صدم واحد و به صورت نسبی حدود یک درصد می باشد.
رتبه استان در فصل بهار ۱۴۰۱، پانزده ام بوده که با ۹ پله صعود به رتبه ۶ ام رسیده است.
همچنین، نتایج این بررسی نشان می دهد علیرغم فراز و نشیب های موجود در فضای کسب و کار کشور، یزد روند با ثبات و مناسبی را در شاخص فضای کسب و کار به خود اختصاص داده و همین ثبات نسبی و اهتمامی که برای تامین زیرساخت ها در استان وجود دارد، آن را به بهشت سرمایه گذاری در کشور تبدیل نموده است.
هرچند این گزارش، نتیجه ارزیابی تنها ۵۳ نفر از فعالان اقتصادی عضو اتاق های بازرگانی، تعاون و اصناف استان می باشد و بنا به تاکید ناشر گزارش، نتایج استانی با احتیاط کامل باید مورد استفاده و استناد قرار گیرد، لیکن این گزارش می تواند در ارزیابی سیاست ها و تصمیم سازی مدیران استان مورد استفاده قرار گیرد.
محمد زاده رحمانی
مشاور استاندار یزد در امور اقتصادی
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰