در راستای احیای سنت اطعام علوی انجام شد؛
مدیرمسئول پایگاه خبری تمدن یزد؛ محدثه میرجلیلی
طبخ ۱۵۰ هزار غذا در روز عید غدیر
عضو ستاد مردمی پاسداشت غدیر از طبخ و توزیع ١٥٠ هزار غذا در روز عید غدیر در یزد خبر داد.
به گزارش دبیرخانه بین المللی یزد، حسینیه ایران، محمد عشقان ملک اظهار داشت: هیئت های مذهبی، تشکل های فرهنگی یزد و بانیان خیر در روز عید غدیر اقدام به طبخ ۱۵۰ هزار پرس غذا در حسینیه ایران کردند که این آمار نسبت به سال گذشته رشد خوبی داشته است.
وی عنوان کرد: امیدواریم سال آینده با برنامه ریزی های لازم شاهد اطعام علوی تمامی مردم یزد باشیم.
عشقان ملک یادآور شد: چالش مهم ما در این اقدام ارزشمند مشکلات توزیع نذورات و نبود ساز و کار مناسب در این زمینه است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰