تاریخ انتشار : شنبه 19 فروردین 1402 - 13:31
کد خبر : 3347

ظرفیت تولید سالیانه بیش از ۶۵ هزار تن گوشت مرغ در استان یزد

ظرفیت تولید سالیانه بیش از ۶۵ هزار تن گوشت مرغ در استان یزد
مدیرامور طیور سازمان گفت : استان یزد با ۶۷۸ واحد مرغ گوشتی و ظرفیت تولید بیش از ۶۵هزار تن گوشت مرغ در سال یکی از استان های پیش رو در تولید مرغ گوشتی است.

به گزارش پایگاه خبری تمدن یزد به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد حسین محمدزاده مدیر امور طیور سازمان با اشاره به وضعیت گوشت مرغ در بازار بیان کرد: استان یزد با ۶۷۸ واحد مرغ گوشتی وظرفیت تولید بیش از ۶۵هزار تن گوشت مرغ در سال یکی از استان های پیش رو در تولید مرغ گوشتی است.

وی افزود : حدود ۴۵ درصد ازگوشت مرغ مازاد بر نیاز استان به استان های همجوار صادر می شود .

محمد زاده گفت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور و با تغییر ارز ترجیحی، پرورش دهندگان طیور با چالش هایی روبه رو شدند , اما تخصیص تسهیلات بانکی برای تامین سرمایه در گردش و تلاش بهره برداران در جهت افزایش بهره وری از نهاده های تغذیه ای طیور تا حد زیادی این چالش را تعدیل کرده است.

وی در این راستا اظهار کرد : در سال ۱۴۰۰ با ۳۴میلیون و ۸۸۰هزار قطعه جوجه ریزی، بیش از ۶۱ هزارتن گوشت مرغ از واحدهای مرغ گوشتی تولید شد اما در سال ۱۴۰۱ با وجود نوسانات اقتصادی، نزدیک به ۲۸ میلیون قطعه جوجه ریزی و ۴۹هزار تن گوشت تولید شد , البته با یهره برداری ۱۰ واحد مرغ گوشتی و فعالیت کامل همه واحدهای موجود پیش بینی می شود که در سال ۱۴۰۲، حداقل به ۳۵ میلیون قطعه برسد.

به گفته مدیر امور طیور سازمان وضعیت جوجه ریزی واحدهای مرغ گوشتی استان یزد نسبت به استان های همجوار بهتر و راندمان و کیفیت تولید حاصل از فعالیت تولید کنندگان یزدی نیز برتر است و این نشان دهنده تاب آوری بالا، کوشش آمیخته با ایمان و وطن دوستی کشاورزان و دامپروران استان است.

وی تصریح کرد: در نیمه اول ماه اینده به دلیل کاهش و توزیع نامناسب جوجه ریزی در کشور، حدودا یک هفته با چالش روبه رو خواهیم شد اما با توجه به تعداد جوجه های موجود در سالن های پرورش مرغ گوشتی استان، پیش بینی می شود که روزهای پیش رو بطور متوسط در هر روز حدود ۹۶ تن گوشت مرغ تولید شود در حالی که نیاز روزانه استان حدود ۷۵ تن است.

این مسئول عنوان کرد: با توجه به شرایط جوجه ریزی استان های همجوار و افزایش تقاضا برای گوشت مرغ و نیز پراکندگی جوجه ریزی در استان، در صورت کاهش بارگیری و تولید گوشت، بطور محدود مرغ منجمد برای تنظیم بازار در نظر گرفته شده است.

محمدزاده با اشاره به خواص گوشت مرغ خاطر نشان کرد: گوشت مرغ از لحاظ قابلیت هضم، پروفیل اسید های امینه، بعد از ماهی، بهترین گوشت محسوب می شود و مصرف کنندگان نیز از این موضوع آگاهند و افزایش مصرف سرانه گوشت مرغ در سال های اخیر یکی از نتایج افزایش آگاهی مصرف کننده است.

وی افزود: گوشت مرغ به دلیل ارزانتر بودن نسبت به دیگر فرآوردهای گوشتی همیشه بعنوان یک اهرم بازدارنده افزایش قیمت گوشت قرمز عمل کرده و لذا حمایت از پرورش دهندگان طیور می تواند در دستیابی به تحقق شعار سال” مهار تورم و رشد تولید” کمک کننده باشد.

این مسئول در پایان متذکر شد: تامین سرمایه در گردش، حمایت از توسعه واحدهای کشتارگاهی موجود، ایجاد حداقل دو واحد کشتارگاهی جدید، حمایت زیرساختی و تسهیلاتی در ایجاد حداقل یک واحد مالکیتی یکپارچه تولید گوشت مرغ از برنامه های مدیریت طیور در سال جدید است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

بیمه پاسارگاد/ نمایندگی میرجلیلی  صرفه جویی فروش محصولات ترمه یزد فروش محصولات ترمه یزد خرید و فروش انواع محصولات ترمه

فرهنگی

اخبار سیاسی