تاریخ انتشار : پنجشنبه 2 آذر 1402 - 1:42
کد خبر : 5972

عمر مفید تجهیزات و دستگاه‌های کارخانه‌های نساجی در یزد رو به پایان است

عمر مفید تجهیزات و دستگاه‌های کارخانه‌های نساجی در یزد رو به پایان است
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد با بیان اینکه بزرگ‌ترین چالشی که صنعت نساجی استان با آن روبه‌رو است پایان یافتن عمر مفید تجهیزات و دستگاه‌های کارخانه‌های نساجی استان است گفت: واردات یک هزار دستگاه بافندگی جدید نیازمند یک هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار لازم است.

به گزارش پایگاه خبری تمدن یزد به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، محمد علی شاه‌حسینی در نشست هم‌اندیشی با فعالان بسیج سازمان صنعت و معدن اظهار کرد: شکل‌گیری زیرساخت‌های متفاوت در سطح استان از پیامدهای ناشی از توسعه نامتوازن در توزیع سرمایه می‌باشد.

 

وی اولویت اول استان یزد اشتغال فارغ‌التحصیلان دانست و گفت: تغییر ریل‌گذاری در سیاست‌های استان و توجه به اقتصاد دانش‌بنیان به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد از رشد شرکت‌های دانش بنیان استان خبر داد و خاطرنشان کرد: در سال گذشته با رشد بسیار خوب شرکت‌های دانش بنیان روبه رو بوده‌ایم و رشد این شرکت‌ها نسبت به میانگین کشوری، رتبه برتر کشوری را به خود اختصاص داده است.

شاه‌حسینی تشریح کرد: ریل گذاری دولت سیزدهم برای چشم‌انداز آینده استان در سند تحول یزدنوین گنجانده شده که این سند با نگاه نوآورانه و آینده پژوهانه در ۱۵ محور تحولی با ۱۸۰ طرح اقدامی تدوین شده است.

وی خاطرنشان کرد: طبق دستور استاندار یزد صدور مجوز برای صنایع آلاینده در کریدور عقدا تا مهریز ممنوع است و برای جایگزین این صنایع باید تلاش کرد تا سرمایه‌گذاران را به سمت صنایع پاک سوق بدهیم.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد با بیان اینکه رسالت سند یزد نوین در حقیقت قصد تغییر چهره نساجی استان در آینده را دارد خاطرنشان کرد: اولین و شاید بزرگ‌ترین چالشی که صنعت نساجی استان با آن روبه‌رو است پایان یافتن عمر مفید تجهیزات و دستگاه‌های کارخانه‌های نساجی استان است که در این زمینه بازسازی و نوسازی این دستگاه‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد نوسازی بخش بافندگی را نسبت به دیگر بخش‌های صنعت نساجی دارای اولویت بیشتری دانست و اظهار داشت: واردات یک هزار دستگاه بافندگی جدید نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار لازم است که در این زمینه با همراهی خود بخش خصوصی، اقدامات اولیه لازم انجام شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

بیمه پاسارگاد/ نمایندگی میرجلیلی  صرفه جویی فروش محصولات ترمه یزد فروش محصولات ترمه یزد خرید و فروش انواع محصولات ترمه

فرهنگی

اخبار سیاسی