معدوم سازی ۱۸۴۰کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف انسانی

به گزارش پایگاه خبری تمدن یزد، دکتر سید مهدی موسوی پور رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خام دامی این اداره کل گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فراورده های خام دامی با هدف تضمین سلامت فراورده های خام دامی عرضه شده در سطح استان با حضور بازرسین بهداشتی در حال اجرا می باشد.
موسوی پور یکی از وظایف مهم و اصلی دامپزشکی را نظارت بر بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی بیان نمود و کلیه واحدهای توزیع و عرضه فراورده های خام دامی و یا مراکز مرتبط با فرآورده های خام دامی را مشمول این طرح نظارتی دانست .
وی بیان نمود: از ابتدای این طرح که از ۱۳ اسفند ماه ۱۴۰۱ شروع شده است تا امروز ۱۴۰۲/۰۱/۰۶ تعداد۲۶۴۴ کل بازدید های صورت گرفته توسط بازرسین بهداشتی و میزان۱۸۴۰ کیلوگرم فرآورده های خام دامی غیر قابل مصرف انسانی معدوم شده است.
رئیس اداره نظارت در ادامه گفت:در پی بازدید های بعمل آمده از واحدهای سطح استان و در راستای جلوگیری از عرض فرآورده های خام دامی فاسد و غیر قابل مصرف انسانی یک واحدقصابی و یک واحد رستوران با دستور مقام محترم قضایی پلمپ گردید.
ایشان در پایان از تمام هم استانی ها خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در سطح استان با سامانه ارتباط مردمی ۱۵۱۲ جهت بررسی موضوع توسط کارشناسان دامپزشکی تماس حاصل نمائید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰