مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش فنی و حرفهای در یزد تشکیل شد
به گزارش پایگاه خبری تمدن یزد، حق جو مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان یزد در نشست خبری افتاحییه همایش مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش فنی و حرفهای اظهار داشت: تشکیل این مجمع کار ارزشمند و بزرگی بود که متناسب با شرایط استان و فرهنگ ما با پیوستهای فرهنگی استان یزد در اولویت کاری مجموعه فنی و حرفه ای قرار گرفت.
وی گفت: ایجاد مجمع خیرین به منظور کمک به افراد جامعه جهت تسهیل و کمک به آموزش فنی و حرفه ای می باشد که این اتفاق با همکاری بخش خصوصی، افراد فعال ماهر، هنرمندان و فعالین فنی و حرفهای و نهادهایی که به صورت خیری و دلسوزانه در حوزه های مختلف فعالیت دارند ایجاد شده است.
حق جو بیان کرد: دغدغه ایجاد شغل و کاهش بیکاری در سطح جامعه با توجه به معضلاتی که دارد به یک دل نگرانی در دفتر توسعه فنی و حرفه ای تبدیل شده بود که نیاز به ساختار داشته است و نشست هایی برگزار شد و صاحبنظران و متخصصین هیئت هایی را تشکیل دادند.
وی افزود: هدف از این مجمع این است که بتوانیم با استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای اقشار مختلف جامعه، خیران، نیکوکاران با توجه به اهمیت حوزه مهارت آموزی با محوریت اینکه در گام دوم انقلاب نیز تنها مهارتآموزی در جامعه نهادینه شود.
حق جو ادامه داد: مجمع خیرین توسعه و ترویج استان همزمان با میلاد از جوادالائمه به ثبت رسید و نیازمند این هستیم تا مراکز آموزشی فنی و حرفهای، روند مهارتی علم و دانش و افزایش سطح مهارت در جامعه مشارکت داشته باشند و همه اساتید با نذر مهارت، ارائه آموزش و مهارت تأمین مواد اولیه آموزش وسایل مورد نیاز نذر مهارتی داشته باشند، این موارد فعالیت های فنی و حرفهای از جمله اقداماتی است که می توان با کمک خیرین در مجموعه خیرین توسعه و ترویج و آموزش فنی و حرفه ای با اجرای پویش های مختلف با همت بزرگان، فرهیختگان و فعالین هنر حرکت و تحول عظیمی در تربیت نیروی انسانی باشد.
وی افزود: تاکنون بزرگان، خیران، فرهیختگان و اساتید آموزشگاه های فنی و حرفهای ذیل مجمع خیرین در امور مهارتی کمککننده طرحهای بوده و مجموعه های مختلفی را پای کار خواهد آورد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان یزد تصریح کرد: از جمله اهدف ما در این مجمع استفاده از ظرفیتهای قانونی و معافیتهای مالیاتی حمایتهای مادی و معنوی بوده و حرکت خوبی برای توانمندسازی نوجوان و جوان در اقشار مختلف جامعه جهت ایجاد اشتغال متناسب با نیاز کار در استان است.
حق جو افزود: با توجه به بالاتر بودن میانگین بیکاری زنان در استان یزد از بین ۱۹ گروه هدف شناسایی شده گروه جامعهای مورد نظر به خصوص مستضعفین متصل به بهزیستی، کمیته امداد و … جهت ایجاد شغل یا شغلی متناسب با مهارت های مورد نیاز در صنایع است.
وی افزود: ارائه مهارتها و آموزش های فنی و حرفهای ویژه کارکنان صنایع بهرهوری را بالا خواهد آورد و می توانیم با برگزاری یک دوره آموزشی در صنایع و معادن هزینه های میلیاردی تعمیرات تاسیسات را به صفر برسانیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای ادامه داد: قطعا پویایی جامعه در گروا ایجاد اشتغال، توانمندسازی افراد جامعه، فعالیت و جنبش همگانی است که سبب امید آفرینی واقعی در جامعه می شود و مهمترین رویکرد ها و الزامات اجرا در این مجموعهها است.
حق جو گفت: در مجموعه افراد حاضر در هر مهارتی تخصص خود را دارند و آموزش مهارتی لازم را به افراد مختلف، سرپرست خانوار، زنان بدسرپرست و یا غیر او داشته باشند این اهداف تنها در مراکز استان دنبال نمی شود بلکه به دنبال مسیر توسعه برای شهرستان ها در مراکز مختلف خواهد بود.
استان یزد ۱۵مرکز آموزش دولتی فنی و حرفهای و ۷۰۰ مرکز فنی و حرفه ای آزاد دارد و حدود ۵ میلیون نفر ساعت آموزش مهارتی از ابتدای سال داشته است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰