۱۱۰۰ دانشجوی غیربومی دانشگاه فنی و حرفهای شهید صدوقی یزد فاقد خوابگاه هستند
به گزارش پایگاه خبری تمدن یزد، «داوود عندلیب» امروز چهارشنبه ۲۳ آذرماه در جمع خبرنگاران ضمن ارائه گزارشی از دستاوردهای دانشگاه فنی و حرفه ای استان طی دو سال اخیر، اظهار کرد: خوشبختانه این دانشگاه یکی از دانشگاه های پیشرو در حضوری سازی کلاسهای درس دانشگاه در استان پس از فروکش کردن بحران کرونا بوده است به طوری که از ماههای انتهایی ترم گذشته و از ابتدای ترم کنونی تمام کلاسها به صورت کاملا حضوری در حال برگزاریست.
وی با بیان این که جنس دانشگاه فنی و حرفهای از جنس حضوری و کارگاهی است، گفت: متاسفانه این دانشگاه و نظام مهارتی کشور در دوران کرونا بیشترین آسیب را از ناحیه این بیماری متحمل شدند.
عندلیب خاطرنشان کرد: با وجود فرسودگی ساختمانهای دانشگاه فنی و حرفهای استان به ویژه خوابگاهها طی دو سال غیرحضوری شدن کلاسهای دانشگاه، این مشکلات و مسائل مربوط به تغذیه دانشجویان با کمک همکاران به موقع حل و فصل و برای حضور دانشجویان در کلاسهای درس مهیا شد.
وی با اشاره به راهاندازی این دانشگاه از سال ۱۳۵۲ تحت عنوان انستیتو تکنولوژی، از این دانشگاه به عنوان قدیمیترین دانشگاه استان یاد کرد و گفت: در همین راستا درصددیم که در سال آینده جشن ۵۰ سالگی دانشگاه را برگزار کنیم و در این راستا کمیتههایی را از اکنون تشکیل دادهایم.
وی در همین رابطه عنوان کرد: در استان یزد ۴۰ شهید دانشجو و استاد داریم که تمام آنها متعلق به دانشگاه فنی و حرفهای استان هستند که خوشبختانه طی سالهای اخیر کتابی در مورد این چهل شهید چاپ و منتشر شده است.
به گفته عندلیب، طی دو سال گذشته ۳۰ میلیارد تومان اقدامات عمرانی در ۱۰ آموزشکده استان انجام شده که بخشی از مشکلات زیرساختی دانشگاه را مرتفع ساخته است و امیدواریم با حمایت مسئولان استان قدیمیترین دانشگاه استان بتواند همچنان پابرجا فعالیت کند.
وی همچنین از خریداری ۱۸ میلیارد تومان تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی برای دانشگاه در دو سال اخیر خبر داد و گفت: این میزان اعتبار هزینه شده ناکافی است و ضرورت دارد حمایت نهادهای استان در این حوزه را نیز شاهد باشیم.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از بزرگترین مشکلات دانشگاه مربوط به حوزه حقوقی و عمدتاً در رابطه با زمین دانشگاه و قرارداد با موقوفهها بوده است که در همین رابطه طی دو سل گذشته، ۱۰ پرونده حقوقی بسته شده است.
وی با اشاره به کسب مجوز اولین مرکز رشد مهارتی استان یزد توسط دانشگاه طی این مدت، گفت: در همین راستا هماکنون ۱۰ هسته خلاق و فناور در مجموعه دانشگاه فعالیت دارند و امیدواریم شاهد فعالیتها شرکتهایی در این مرکز باشیم که به سمت دانش بنیانها سوق یابند.
وی در همین رابطه از هسته های علاقمند به فعالیت در حوزه های مهارتی دعوت کرد تا با استقرار در مرکز رشد مهارتی دانشگاه فنی و حرفه ای استان، از خدمات این مرکز بهره مند شوند.
عندلیب از رویدادهای برگزار شده در دانشگاه نیز به برگزاری استارتاپ ایده ترمه اشاره و عنوان کرد: این رویداد علاوه بر جمع اوری ایده های مختلف و متعدد مرتبط با این هنرصنعت بومی، در تثبیت برند ترمه به نام استان یزد بسیار موثر بود.
وی با بیان این که هم اکنون قریب به ۱۰ هزار دانشجو شامل ۵۵۰۰ دانشگاه پسر و ۴۳۰۰ دانشجوی دختر در ۴۹ کدرشته کارشناسی و ۹۸ کدرشته کاردانی این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، یکی از مشکلات حوزه دانشجویی این دانشگاه را کمبود خوابگاه ذکر کرد و گفت: ظرفیت مجموع خوابگاههای ۱۰ آموزشکده این دانشگاه سه هزار و ۷۰۰ نفر است که با توجه به چهار هزار و ۸۰۰ متقاضی خوبگاهی، ۱۱۰۰ دانشجو فاقد خوابگاه هستند.
وی در همین رابطه یادآور شد: آموزشکده حضرت رقیه(س) این دانشگاه به تنهایی دارای یکهزار دانشجوی غیربومی است ولی ظرفیت خوابگاهی آن تنها حدود ۲۵۰ نفر است و به شدت نیازمند ایجاد ساختمان خوابگاهی برای این اموزشکده هستیم.
عندلیب در پایان نیز با اشاره به فرسودگی بالای ساختمانهای این دانشگاه، گفت: به منظور تعمیرات اساسی و زیربنایی برای سپری کردن سه تا چهار سال آینده حدود ۱۵ تا ۲۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است ولی برای رفع اساسی مشکلات مانند اضافه کردن ساختمانهای مورد نیاز با توجه به کمبود فضاهای آموزشی قریب به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است که تامین آن مستلزم حمایت مسئولان و کمکهای خیرین است/ منبع ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰