بانک شیر چیست؟
به گزارش پایگاه خبری تمدن یزد، در بیانیه سازمان بهداشت جهانی یونیسف آمده است: هرزمان که شیرمادر بیولوژیکی در دسترس نمی باشد.اولین و بهترین انتخاب شیرمادر فرد دیگر است و امن ترین شیر در این مورد شیرآماده شده در بانک شیر مادران است. متاسفانه مصرف شیرخشک نوزادان را با عوارض متعددی ازجمله بیماری مربوط به روده در نوزادان نارس که اغلب موجب سوراخ شدن روده می شود به دنبال دارد و آنها را عفونت و افزایش مرگ و میر مواجه می کند .
شیراهدایی بهترین شیر برای شیرخوار نارسی است که مادرانشان قادر به تامین شیر کافی نیستند
کدام مادران می توانند اهداء کننده شیربه بانک شیرمادران باشند؟
مادران سالمی که کودکان خود را تغذیه کرده و شیرمازاد دارند، مادرانی که نوزادشان در بخش مراقبت ویژه بستری هستند و مادرانی که اخیرا بچه دار شده و بنا به دلایلی نمی توانند به فرزند خود شیر بدهند
شرایط مادران اهداکننده شیر مادر:
مسلمان و خوشا اخلاق باشد، از سلامت کامل جسمی و روانی برخوردار باشند، در طی ۱۲ ماه گذشته زایمان نموده باشند، رضایت به انجام آزمایشات خونی داشته باشند، سابقه ابتلا به ویروس ایدز ، هپاتیت ب و هپاتیت Cرا نداشته باشد، معتاد یا سیگاری نباشد و دارویی را به صورت مرتب و عادی استفاده نکند.
داروهایی مثل : انسولین، هورمونهای جایگزین تیروئید، ویتامینها، آهن، کلسیم، اسپریهای بینی، داروهای استنشاقی آسم، پمادهای موضعی، قطره های چشمی، داروهای پیشگیری از بارداری پروژسترونی که در شیر ترشح نمی شوند، مانعی برای اهدا شیر نیستند.
اقدامات لازم جهت اهداء شیر به بانک شیر مادر:
قبل از هرچیز باید اطمینان داشته باشید که شیرکافی برای فرزند خود دارید، جلب رضایت همسر داشته باشند.
لازم است یک مرتبه به بیمارستان شهید صدوقی مراجعه کنید (قبل از حضور با شماره تماس بانک شیرمادر ۳۱۸۳۳۷۵۲ )تماس بگیرید تا هماهنگی لازم انجام شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰