تاریخ انتشار : چهارشنبه 3 فروردین 1401 - 17:12
کد خبر : 954

تربیت جهادی و مدیریت جهادی چشم‌انداز بسیج در استان یزد/ مجمع خیرین جهادگر بسیجی در استان تشکیل شد/ ۴۰ هزار نفر در اردوهای جهادی استان یزد شرکت کردند

تربیت جهادی و مدیریت جهادی چشم‌انداز بسیج در استان یزد/ مجمع خیرین جهادگر بسیجی در استان تشکیل شد/ ۴۰ هزار نفر در اردوهای جهادی استان یزد شرکت کردند
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان یزد با اشاره به تصویب پروژه‌های مردمی اشتغال‌زایی برای بسیج سازندگی از ایجاد و تجهیز کارگاه‌های اشتغال در روستاها و حاشیه شهر، آسفالت ۱۳ جاده روستایی توسط بسیج سازندگی استان یزد خبر داد و گفت: توجه و رسیدگی به امور روستاییان سبب رونق تولید، اشتغال و مهاجرت معکوس به روستا می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تمدن یزد، بسیج سازندگی همواره پس از انقلاب و در سال‌های اخیر اقدامات بسیار حائز اهمیتی انجام داده است که تأثیر بسزایی در آسایش و رفاه مردم داشته است و ما در این مختصر قصد داریم به گوشه‌ای از اقدامات زیبای گروه‌های جهادی و بسیجی استان یزد اشاره کنیم.

مجید صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار تمدن یزد، در خصوص اقدامات انجام شده در قرارگاه سازندگی و اقتصاد مقاومتی سپاه الغدیر استان یزد با اشاره به مأموریت‌های این قرارگاه اظهار داشت: ما در مدیریت فنی و جهادی پروژه‌های محرومیت‌زدایی متعددی داریم؛ که در آن قرارگاه‌های سازندگی تخصصی‌تر وارد دهستان‌های محروم شده و بسیج سازندگی در کل استان به صورت عمومی‌تر فعالیت‌های محرومیت‌زدایی را انجام می‌دهد.

 

وی گفت: بسیاری از فعالیت‌های محرومیت‌زدایی را در سال ۱۴۰۰ شروع کردیم اما عمده کارهای اجرایی و عملیاتی این اقدامات در سال ۱۴۰۱ است، سال ۱۴۰۰ برای اولین سال در اعتبارات دولت و مجلس تصویب شده که ۱۶۰ میلیارد تومان به پروژه‌های آب‌رسانی به مناطق محروم اختصاص یابد.

 

فرمانده قرارگاه سازندگی و اقتصاد مقاومتی سپاه الغدیر استان یزد با‌ بیان اینکه بسیاری از پروژه‌های عمرانی دستگاه‌های دولتی در سال ۱۴۰۰ به بسیج سازندگی سپاه الغدیر استان یزد واگذار شد تشریح کرد: آب‌رسانی به ۸۵ روستا توسط شش مجتمع آبی اجرا می‌شود و به احتمال زیاد مجتمع تفت هم به قرارداد اضافه خواهد شد، در حال حاضر کارهای ابتدایی برای اجرای این پروژه‌ها انجام شده است و کار در پنج روستا در حال شروع شدن است. برای ما بقی روستاها هم با تکمیل کار توسط دفتر فنی پروژه به صورت عملیاتی آغاز خواهد شد.

 

صادقی با اشاره به اینکه مجلس شورای اسلامی برای محرومیت‌زدایی از راه‌های روستاها در قانون مواردی را دیده است گفت: در سند بالادستی در مبحث محرومیت‌زدایی برای ما مشخص شده است که بسیج سازندگی اقدامات لازم را جهت رفع محرومیت از راه روستا، آب روستا و اشتغال روستا همچنین حاشیه شهر را انجام بدهد.

 

۲۴ رشته قنات روستایی احیا و لای‌روبی شد

 

وی گفت: از جمله پروژه‌های عمرانی آب شرب و کشاورزی انجام شده احداث و تکمیل سه استخر ذخیره آب، احیا و لای‌روبی ۲۴ رشته قنات، انتقال آب با لوله به طول دو کیلومتر و آب‌رسانی سیار، تهیه و استقرار تانک ثابت آب در ۲۴ نقطه از استان بوده است.

 

وی با بیان اینکه بسیج سازندگی هم به جمع دستگاه‌های که قیر رایگان دارند اضافه شده است افزود: از این جهت ما در خصوص راه روستایی اقدام به دریافت قیر رایگان نمودیم، که در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۰۲۵ تن سهیمه قیر داشتیم و ۶۷۵ تن قیر را در مرحله اول برای شهرستان‌های ابرکوه ۲۰۰ تن، بهاباد ۲۰۰ تن، اشکذر ۱۲۰ تن، تفت ۸۰ تن گرفته شد همچنین ۷۵ تن قیر سهم پاسگاه انتظامی هر شهرستان بود.

 

فرمانده قرارگاه سازندگی و اقتصاد مقاومتی سپاه الغدیر استان یزد خاطرنشان کرد: ۲۰ درصد این میزان برای پاسگاه‌های انتظامی و پایگاه‌های بسیج است و ۸۰ درصد آن برای راه‌های بین مزارع و راه روستا استفاده شده است. در واگذاری طرح‌های دولتی به بسیج سازندگی ۶۷۵ تن قیر با اعتبار هفت میلیارد تومانی تأمین شده و در راه‌های روستایی، راه‌های بین مزارعی، پاسگاه نیروی انتظامی، حوزه‌های و نواحی مقاومت بسیج استفاده شد.

 

صادقی با تأکید بر اهمیت رسیدگی به امور روستانشینان و توجه به روستا به منظور مهاجرت معکوس، رونق اشتغال و تولید گفت: مدیریت فنی بسیج سازندگی در مرحله نخست کار ۶۷۵ تن قیر را برای آسفالت در ۱۳ جاده روستایی، دو ناحیه مقاومت بسیج، دو حوزه مقاومت بسیج و یک پاسگاه انتظامی استفاده‌ کرده است.

 

صادقی تصریح کرد: بسیج سازندگی هیچ کجا به تنهایی وارد یک منطقه نمی‌شود، بلکه تمام اقدامات با هماهنگی با دستگاه‌های مختلف دولتی خدمتی را انجام می‌شود به این دلیل که اشراف اطلاعات کارشناسان مربوطه بیشتر است پس از انجام مطالعات تخصصی ما به کمک دولت آمده و باری را از دوش آن‌ها برمی‌داریم. در هیچ کدام از پروژه‌های محرومیت‌زدایی ما به تنهایی نخواهیم توانست کارها را به نحو احسن به انجام برسانیم.

 

صادقی در خصوص ساخت مسکن مددجویان بهزیستی و کمیته امداد اظهار داشت: در سال ۱۴۰۰ احداث ۱۰۰ واحد مسکونی کمیته امداد ابلاغ شد کارهای اولیه هم انجام شده و تنها در یک بخش کار عملیاتی آن شروع شده است همچنین ۵۰ واحد مسکونی برای مددجویان بهزیستی برای سال ۱۳۹۹ بوده است که فرآیند ساخت آن آغاز شده و در سال ۱۴۰۰ هم ادامه داشته است.

 

وی با بیان اینکه تمام این اقدامات با دست خالی انجام می‌شود عنوان کرد: مددجو فقط وام دارد و کمک‌های بلاعوض هم بسیار اندک است. اگر به فرآیند کار کمک نشود اجرا کارها بسیار سخت خواهد شد البته از محل اعتبارات بند سه جدول ۱۲ قانون بودجه ۱۴۰۰ مبلغ ۱۸۰ میلیارد تومان به منظور رفع محرومیت از مناطق هزینه خواهد شد.

 

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان یزد با اشاره به طرح‌های عمرانی گروه‌های جهادی در ساخت مسکن و مدرسه تصریح کرد: تعمیر مسکن محرومین ۸۵ باب منزل، تکمیل و بهسازی ۱۵ مدرسه، ساخت یک مدرسه، همچنین شش واحد از ۵۰ واحد مسکن محروم طبق تفاهم‌نامه با بهزیستی و ۹ واحد خانه مددجو توسط گروه‌های جهادی ساخت شده است.

 

سرهنگ پاسدار مجید صادقی اظهار داشت: بسیج سازندگی با پیشتیبانی و همراهی دو قرارگاه محرومیت‌زدایی و قرارگاه اقتصاد مقاومتی برنامه‌های خودش را در سال ۱۴۰۰ شروع کرده و برای سال ۱۴۰۱ هم برنامه‌ریزی کرده است.

 

وی گفت: بسیج سازندگی در پنج راستا کارهای خود را انجام داده و مأموریت‌هایی را به پیش می‌برد که حرکت‌های جهادی زیرساخت و شاکله تمام برنامه‌ها است، اگر در خانه محرومان کار می‌کنیم و یا استخر آبی را تعمیر می‌کنیم، اگر در موضوع کرونا وارد می‌شویم و یا اینکه پروژه‌های محرومیت‌زدایی را اجرا می‌کنیم تمام این اقدامات را در راستای تربیت جهادی و مدیریت جهادی انجام می‌دهیم.

 

فرمانده قرارگاه سازندگی و اقتصاد مقاومتی سپاه الغدیر استان یزد بیان کرد: پنج گام مدیریت فنی و جهادی، آموزش اشتغال و کارآفرینی، خدمات رسانی، فرهنگی و رسانه محورهای فعالیتی این سازمان است.

 

گروه‌های جهادی در اطلس جهادی ثبت می‌شوند

 

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان یزد با بیان اینکه گروه‌های جهادی در اطلس جهادی ثبت می‌شوند گفت: ۹۱۱ گروه جهادی ثبت شده در استان یزد داریم که مأمن و مادر این گروه‌های جهادی، بسیج سازندگی است که به فرمان حضرت آقا پس از ادغام دو وزارت جهاد و کشاورزی تشکیل شد.

 

وی با اشاره به اینکه گروه‌ها در اطلس جهادی ثبت می‌شوند تصریح کرد: گروه‌های جهادی در اقشار مختلف با ساختارهای معین، خوب آموزش می‌ببینند. در حال حاضر گروه‌های جهادی از نونهالی و نوجوانی خارج شده و بعد از چندین سال کار بالغ شدند.

 

مسئول بسیج سازندگی استان یزد بیان کرد: اکنون گروه‌های جهادی تخصصی شدند، در بخش‌های دامپزشکی، دندان پزشکی، گروه‌های کشاورزی، عمرانی و محلات، جامعه زنان و اقشار دیگر کارهایی را به خصوص در دو سال کرونا انجام می‌دهند.

 

صادقی خاطرنشان کرد: برای هدایت و پشتیبانی از گروه‌های جهادی به ساختار نیاز داریم، بنابراین شوراهای جهادی شهرستان‌ها هر دو سال به انتخاب گروه‌های جهادی شکل می‌گیرد و سپس مجمع گروه‌های جهادی استان شکل می‌گیرد که تمام حرکت‌های جهادی استان را برنامه‌ریزی می‌کنند.

 

وی با اشاره به اهمیت ایجاد زیرساخت‌های لازم و ویژه جهت اجرای برنامه‌ها در بسیج سازندگی در استان از ایجاد مجمع خیرین جهادگر بسیجی در استان با ورود سردار پورشمسی به مجموعه سپاه استان و با همکاری کمیته امداد خبر داد‌ و افزود: افتتاح حساب مجمع خیرین، ایجاد بانک اطلاعات خیرین، ایجاد ۱۲ شماره کارت مجازی برای هر ناحیه مقاومت بسیج و ایجاد غرفه جهادگران سلامت از دیگر فعالیت‌های بوده است که در زمان بحران کرونا وارد کار شدند.

 

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان یزد با اشاره به ایجاد بانک اطلاعات محرومین گفت: در حدود ۲۷ هزار خانواده نیازمند شناسایی شدند که از هم‌پوشانی با مجموعه‌های دیگر استان کامل خارج شده است و تمام رزمایش‌ها و کمک‌های مؤمنانه انجام شده در ۱۸ مرحله رزمایش بر اساس این بانک اطلاعات محرومین بوده است.

 

وی ادامه داد: خدمات مختلف اعم از بسته‌های معیشتی، بسته‌های حمایتی، وام‌های ضرورتی، جهیزیه، لوازم‌التحریر و برنامه‌های دیگر بر اساس این بانک اطلاعاتی توزیع می‌شود.

 

حضور ۴۰ هزار نفر در اردوهای جهادی استان یزد

 

صادقی در خصوص فعالیت گروه‌های جهادی هم گفت: در حدود ۴۰ هزار نفر در اردوی جهادی شرکت داشتند که این اردوها در داخل و خارج استان برگزار شده بوده و میانگین حضورشان در مناطق محروم ۱۰ روز بوده است. در سال ۱۴۰۰ بیش از ۹ گروه جهادی به خارج از استان از جمله به استان‌های بوشهر، خوزستان، کهکیلویه و بویراحمد،‌ کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان اعزام کردیم و جهادگران در آن مناطق فعالیت‌های عمرانی، فرهنگی، اجتماعی، تربیتی، خدماتی و بهداشتی داشته‌اند.

 

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان یزد با بیان اینکه استان یزد استان معین مناطق بحران زده قرار می‌گرفت تصریح کرد: به کمک مجمع خیرین جهادگر بسیج استان یزد و نیروهای جهادگر اقلامی را تهیه می‌کردیم و ۲۰ تریلر کاشی و سرامیک به ارزش چهار میلیارد تومان که بیش از ۳۰ هزار متر مربع بوده است به استان‌های مازندران، کرمان، خوزستان، کهکیلویه و بویراحمد، سیستان و بلوچستان و لرستان ارسال شده است که این کار علاوه بر اینکه کار جهادی و خیری بود برکتی داشت و سبب شد که مجدد این استان‌ها برای ادامه کار کاشی و سرامیک استان را خریداری کرده و رونق تولید را در استان داشته باشیم.

 

صادقی افزود: در بحث جهادگران کمک‌ها به کمک قرارگاه‌های مختلف انجام می‌شد و ستاد اجرایی، بنیاد علوی، قرارگاه خاتم الانبیا، قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه و مجموعه خیرین و بسیج اصناف کمک‌های گرفته می‌شدند و بر اساس بانک اطلاعات توزیع می‌شدند.

 

وی با اشاره به اینکه هر چند ما قصد داریم که محرومان را توانمند کنیم، درآمدزا کنیم و اشتغال ایجاد کنیم بیان کرد: ۱۸ مرحله رزمایش یک اقدام لازم و خوبی بود که به داد مردم محروم رسید و در این اقدام توصیه و نفس مسیحایی حضرت آقا بسیار کمک کرد.

 

صادقی با اشاره به اقدامات جهادگران در عرصه آموزش بیان کرد: تهیه و اهدا ۲۰۰ عدد تبلت به دانش‌آموزان، ۱۰۵۰ بسته لباس و کفش ورزشی، ۱۱۶۸ بسته جشن تکلیف و ۱۴۷۵ بسته لوازم‌التحریر از جمله اقدامات در این بخش بود.

 

فرمانده قرارگاه سازندگی و اقتصاد مقاومتی سپاه الغدیر استان یزد با اشاره به اجرای طرح بذرپاشی برای نخستین بار در مراتع طبیعی کل کشور در استان توسط پهپاد خاطرنشان کرد: در این طرح گروه‌های جهادی در ۸۸۰ هکتار از مراتع تفت و میبد عملیات بذرپاشی انجام دادند که توانستند ۲۵۰ هکتار بیشتر از قرارداد منعقد شده بذرپاشی صورت گرفت و از سطح کشور چندین بازدید هم انجام شد.

 

صادقی ادامه داد: از مزیت‌های بذرپاشی توسط پهپاد یکدست بودن بذر، بازدهی بالا، هزینه کمتر، سرعت بالاتر در بذرپاشی و مصرف بذر بسیار کمتر بوده است لازم به ذکر است که هزینه عملیات بذرپاشی به صورت سنتی در هر هکتار ۶۳۰ هزار تومان و بذرپاشی توسط پهپاد در هر هکتار ۴۱۰ تومان هزینه دارد.

 

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان یزد خاطرنشان کرد: این موارد مجموعه‌ای از فعالیت‌های و اقداماتی بود که در محور و گام مدیریت جهادی بود در بسیج سازندگی صورت گرفته است.

 

بسیج سازندگی پروژه‌های مردمی اشتغال‌زا اجرا می‌کند

 

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان یزد با اشاره به تصویب پروژه‌های مردمی اشتغال‌زایی برای بسیج سازندگی از ایجاد کارگاه‌های اشتغال در روستاها و حاشیه شهر، احداث و تجهیز ۱۴ کارگاه اشتغالزایی، مرمت دو مسجد و بهسازی و تجهیز شش کارگاه‌ اشتغال‌زایی در یزد خبر داد.

 

مجید صادقی در خصوص فعالیت‌های بسیج سازندگی اظهار داشت: بسیج سازندگی ذیل دو کارگروه پشتیبانی و محرومیت‌زدایی در سال‌های اخیر فعالیت‌ها و اقدامات مؤثری را با تعداد اندک نیرو در سازمان مدیریت و اجرا نموده است.

 

وی به مجموعه فعالیت‌های بسیج سازندگی در بحث آموزشی، اشتغال، کارآفرینی و خدمات رسانی در راستای پیشتیبانی از محرومین اشاره کرد و گفت: با تفاهم‌نامه‌های مختلفی که با دستگاه‌ها در راستای اشتغال‌ها به خصوص اشتغال‌های خرد و خانگی داریم به دنبال خدمات‌رسانی به مردم هستیم.

 

صادقی با بیان اینکه به برکت کنگره شهدای استان یزد جهیزیه سرای فاطمی در فروردین ۱۴۰۰ افتتاح شد گفت: این موضوع نیاز مردم بود چرا که بسیاری از مراجعان در خصوص تأمین جهیزیه مشکل داشتند و در نهایت با حمایت مجموعه‌های استانداری، معاونت اجتماعی و خیرین توانستیم نمایندگی خیریه تهران را در استان یزد بگیریم و به برکت شهدا هزار سری جهیزیه کامل که شامل ۱۵ قلم کالایی که برای شروع زندگی لازم است تهیه شد البته اقلام دیگری هم وجود دارد.

 

فرمانده قرارگاه سازندگی استان یزد تصریح کرد: تهیه و توزیع جهیزیه در قالب سه طرح‌ مشارکتی ۳۰ درصدی، ۵۰ درصدی که نیمی از هزینه را شخص می‌داد و مابقی را سپاه یا خیر پرداخت می‌کردند انجام شد و در طرح ۹۵ درصدی؛ ۹۵ درصد هزینه را سپاه پرداخت می‌کرد.

 

صادقی خاطرنشان کرد: به ۱۵۰۰ زوج جهیزیه کاملا ایرانی اهدا شد که اقلام اهدا شده شامل ۹۲۰ عدد اجاق گاز، ۱۲۰۰ ماشین لباسشویی، ۹۲۰ دستگاه اتو، ۱۱۰۰ سرویس آکروپال، ۱۰۵۰ سرویس خواب، ۱۲۰۰ پتو، ۱۲۰۰ سرویس قاشق و چنگال، ۱۲۰۰ سرویس قابله همچنین ۱۳۰۰ بخاری، ۴۰۰ جفت قالی، ۵۰۰ دستگاه پلوپز، ۸۲۰ عدد کتری برقی، ۹۰۰ عدد چرخ گوشت، ۷۵۰ مورد پنکه، ۹۰۰ دستگاه آبمیوه‌گیری و ۱۲۰۰ دستگاه جاروبرقی بوده است.

 

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان یزد با تأکید بر ضرورت اجرای پروژه‌های اشتغال‌زا گفت: برای اولین بار پروژه‌های مردمی اشتغال‌زایی در سال‌های گذشته برای بسیج سازندگی تصویب شده است که با همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، کارگاه‌های اشتغال در روستاها و حاشیه شهر ایجاد شد.

 

بسیج سازندگی یزد ۷۴ میلیارد تومان تسهیلات حمایتی از مشاغل خرد و خانگی ارائه کرده است

 

سرهنگ مجید صادقی اظهار داشت: یکی از مأموریت‌های بسیج سازندگی حمایت از مشاغل خرد و خانگی است که این کار و هدف با برنامه‌های متفاوت دنبال می‌شود.

 

وی گفت: با توجه به اینکه اکثر مشاغل خانگی در بحث فروش محصولات خود دچار مشکل هستند؛ از اقدامات بسیج سازندگی در این زمینه ایجاد بستری برای فروش تولیدات مشاغل خرد و خانگی است و از این جهت نمایشگاهی دائمی فروش محصولات در بلوار شهید صدوقی دایر و فراهم شده است.

 

مسئول بسیج سازندگی استان یزد با بیان اینکه نمایشگاه اقتصاد مقاومتی همزمان با دهه فجر با عنوان تسهیل در تولید در بلوار شهید صدوقی، نبش کوچه ۴۱ همه روزه از ساعت ۱۷ تا ۲۲ برای بازدید عموم دایر شده است گفت: در این محل تولید کننده‌های خرد و خانگی محصولات خود را در این محل‌ها عرضه می‌کنند و به فروش می‌رسانند و این غرفه‌ها مرتبا جا به جا می‌شوند.

 

صادقی عنوان کرد: از دیگر اقدامات حمایتی از این مشاغل دادن تسهیلات برای ایجاد اشتغال است، این موضوع در قانون برای بسیج سازندگی دیده شده است و از منبع و منابع تبصره ۱۶ بودجه دولت که برای حمایت از مشاغل خانگی است مقداری بودجه به بسیج سازندگی تعلق گرفته است.

 

وی خاطرنشان کرد: ۳۲ رسته شغلی به بسیج سازندگی شهرستان‌ها اعلام شده است و با توجه به اینکه به مناطق کم برخوردار تأکید بیشتری شده است، این وام به آحاد جامعه خصوصا اعضای صندوق‌های قرض الحسنه، گروه‌های جهادی بسیج، پایگاه‌ها، حوزه و حتی افرادی که عضویت بسیج ندارند اما قصد دارند که یک کار خانگی راه‌اندازی کنند داده می‌شود.

 

مسئول بسیج سازندگی یزد افزود: طبق قانون و با توجه به شرایط ابلاغ شده این حمایت را از افراد واجد شرایط انجام می‌دهیم و تا به امروز ۷۴ میلیارد تومان از این اعتبارات توسط چند بانک مختلف ابلاغ شده و در اختیار شهرستان‌ها قرار گرفته است.

 

صادقی تأکید کرد: سعی ما بر این بوده است که بر اساس آمار بیکاری شهرستان‌ها و ظرفیت جذب؛ وام  مورد نیاز برای مناطق مختلف اختصاص یافته است.

 

وی ادامه داد: سومین اقدام ما در بسیج سازندگی به این صورت است که با تفاهم نامه‌هایی که با مراکز فنی و حرفه‌ای، جهاد دانشگاهی، جهاد کشاورزی و دیگر مشاغل خرد و خانگی داشتیم در بحث آموزش و مشاوره شغلی مشارکت داریم و امیدواریم سال ۱۴۰۱ این مأموریت‌ها را بهتر و پر قوت‌تر ادامه دهیم.

 

صادقی در خصوص وام‌های اشتغال و مردم یار اظهار داشت: سال گذشته تعداد ۵۳۸ نفر از طرف قرارگاه محرومیت‌زدایی جهت دریافت تسهیلات بانکی از منابع تبصره ۱۶ به بانک‌های قرض‌الحسنه تجارت، صادرات، کشاورزی و ملت معرفی شدند.

 

وی همچنین با بیان اینکه افرادی جهت دریافت تسهیلات اشتغال‌زایی و معیشتی از محل منابع توافقات استانی معرفی شدند افزود: در این زمینه ۱۲۰۰ نفر به کمیته امداد جهت دریافت تسهیلات اشتغال به ارزش ۴۸ میلیارد تومان، ۲۰۰۰ نفر به بانک سپه جهت دریافت تسهیلات معیشتی به ارزش ۱۵ میلیارد تومان و ۱۵۰۰ نفر به بانک رسالت جهت دریافت تسهیلات معیشتی به ارزش هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان معرفی شدند.

 

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان یزد تصریح کرد: به منظور اجرای کارهایی خوب و منسجم‌تر اقدامات در قرارگاه؛ هر شهرستان به عنوان قطب تولید در یک موضوعی مشخص شد و تسهیلات به سمت موضوع منحصر هدایت می‌شدند و قطب‌های نصوب صنایع تبدیلی و تکمیلی تسهیلات حمایتی دریافت کردند.

 

وی گفت: در این طرح ابرکوه به عنوان شهرستان فرآورده‌های زردآلود، شهرستان اردکان فرآورده‌های کنجدی، شهرستان اشکذر نان خشک محلی، شهرستان بافق فرآورده‌های خرمایی، شهرستان بهاباد فرآورده‌های زعفران، شهرستان تفت فرآورده‌های انار، شهرستان مهریز شتر مرغ و فرآورده‌های جانبی، شهرستان خاتم فرش و جاجیم، شهرستان میبد زیلوبافی و شهرستان یزد در شیرین سنتی حمایت‌های بیشتری دریافت کردند.

 

صادقی افزود: در حمایت از قطب‌های تبدیلی و تکمیلی ۴۷ فقره تسهیلات ارزان قیمت ارائه شد همچنین به ۶۷۵ نفر آموزش‌های تخصصی جهت بهره‌وری بیشتر ارائه شد و برای ۱۹ مورد در فرآیند اخذ مجوزها تسهیل انجام گرفت.

 

وی در خصوص صندوق‌های قرض‌الحسنه اشتغال‌زا و مردم یار خاطرنشان کرد: ۵۶۰ صندوق قرض‌الحسنه ایجاد و راه‌اندازی شد همچنین ۱۵ تعاونی تولیدی و توزیعی تشکیل شد و ۲۵ میلیارد تومان اعتبار تسهیلات حمایتی اشتغال‌زا از صندوق کارآفرینی امید اعطا شد.

 

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان یزد ادامه داد: از ظرفیت بانک سپه ۵۶۰ میلیون تومان و ۱۹ میلیارد تومان توسط بانک مهر ایران تسهیلات حمایتی از سوی صندوق‌های قرض‌الحسنه‌ها اعطا شد.

 

صادقی بیان کرد: ۱۰۷ دوره آموزشی برای اعضای صندوق ارائه شد و ۴۸ کارگاه تولیدی در بستر صندوق‌های قرض‌الحسنه ایجاد گردید.

 

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان یزد با تأکید بر ضرورت اجرای پروژه‌های اشتغال‌زا گفت: برای اولین بار پروژه‌های مردمی اشتغال‌زایی در سال‌های گذشته برای بسیج سازندگی تصویب شده است که با همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کارگاه‌های اشتغال در روستاها و حاشیه شهر ایجاد شد، احداث و تجهیز ۱۴ کارگاه اشتغالزایی، مرمت دو مسجد در منطقه زرین شهر و تکمیل، بهسازی و تجهیز شش کارگاه‌ اشتغال‌زایی دیگر صورت گرفته است.

 

خبرنگار: محدثه میرجلیلی

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

بیمه پاسارگاد/ نمایندگی میرجلیلی  مرکز مشاوره تحصیلی، شغلی و تربیتی فروش محصولات ترمه یزد فروش محصولات ترمه یزد خرید و فروش انواع محصولات ترمه

فرهنگی

اخبار سیاسی