تاریخ انتشار : چهارشنبه 19 بهمن 1401 - 16:52
کد خبر : 1771

افتتاح طرح آبیاری تحت فشار به مساحت ۱۵/۹۴هکتاردراسلام آباداشکذر

افتتاح طرح آبیاری تحت فشار به مساحت ۱۵/۹۴هکتاردراسلام آباداشکذر
طرح آبیاری تحت فشاربابرخورداری از ۶۳۷۶میلیون ریال کمک بلاعوض ازمحل کمک های فنی واعتباری سفرریاست جمهوری وخودیاری ۱۱۳۱میلیون ریال در۱۵/۹۴ هکتارازاراضی روستای اسلام آباداشکذردرهفتمین روزازدهه مبارک فجر افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری تمدن یزد، با حضورعلیرضابزرگی مدیرعامل شهرکهای کشاورزی کشور،سیدمسعودعظیمی معاون هماهنگی اموراقتصادی استاندار ،سیدابوالفضل وکیلی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان یزد وجمعی ازمسئولین،طرح آبیاری تحت فشارباسیستم بابلر در۱۵/۹۴ هکتار از باغات پسته شهرستان اشکذرافتتاح شد.

 

سیدابوالفضل وکیلی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه یکی از مسائلی که در حوزه آب و خاک از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده ،بحث صرفه جویی و بهره وری مناسب از آب است اظهار کرد:اگر در استان آب نباشد زندگی و تولید در همه بخش ها بخصوص بخش کشاورزی سخت می شود .

 

وکیلی گفت :در راستای بهره وری و بالابردن راندمان آب، مدیریت آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی با اعتباراتی که هر ساله توسط وزارت جهاد کشاورزی به استان داده میشود، شروع به اجرای شیوه های نوین آبیاری کرده است که این روشها به دوشکل کم فشار و تحت فشار انجام می شود .

 

وی گفت :حدود ۸۰ درصد اجرای روش نوین آبیاری دراستان به روش کم فشار و ۲۰ درصد تحت فشار میباشد.

 

وکیلی در ادامه اعلام کرد: در راستای حمایت از این طرح ها، جهاد کشاورزی به عنوان نماینده دولت به ازای هر هکتار برای اجرای روش نوین ابیاری کم فشار در سال جاری مبلغ معادل ۱۹ میلیون تومان ودر اجرای روش آبیاری نوین تحت فشار مبلغی معادل ۵۴ میلیون تومان به کشاورز به صورت بلاعوض کمک می کند که این مبالغ نسبت به افزایش قیمت ها می تواند کمک قابل توجهی برای کشاورز در جهت اجرای این روش باشد.

 

وی افزود :البته بخشی هم توسط خود کشاورزان وبا استفاده از تسهیلات بانکی یا به شیوه خودیاری تامین میگردد.

 

این مسئول بیان کرد :در مجموع بالغ بر ۵۰ هزار هکتار از اراضی استان یزد به روش های نوین آبیاری با خدمات و کمک های دولت یا بدون خدمات توسط خود بهره برداران به روش های نوین آبیاری تجهیز شده است .

 

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان افزود:بخشی از اراضی کشاورزی به دلیل خورده مالکی شدن ،کاهش شدید آب دهی قنوات و بخش هایی از اراضی که متاسفانه داخل محدوده قانونی شهر ها قرار گرفته بخاطر حساسیت های اجتماعی امکان اجرای این طرح را ندارد .

 

وی درپایان خاطر نشان کرد:بحث سازگاری با کم آبی یک تکلیف است که در واقع ما باید بپذیریم که در استان خشک زندگی میکنیم و بارش را کم داریم اما زندگی و تولید باید رشد داشته باشد و باید توجه داشت که نیاز روزانه مردم به مواد غذایی با افزایش جمعیت سالانه بیشتر میشود ، باید همیشه مواد غذایی سالم در دسترس مردم قرار دهیم وبه نوعی مردم احساس بکنند که ازنظر امنیت غذایی در جایگاه مناسبی در کشور قرار داریم.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

بیمه پاسارگاد/ نمایندگی میرجلیلی  صرفه جویی فروش محصولات ترمه یزد فروش محصولات ترمه یزد خرید و فروش انواع محصولات ترمه

فرهنگی

اخبار سیاسی